tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post1286409183598275428..comments2024-03-21T10:36:41.428+01:00Comments on Godt og Sunt: KalkunfrikasseHegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-51002257086692189232016-01-19T09:24:38.316+01:002016-01-19T09:24:38.316+01:00Hei :-)
Jeg bruker (ikke alltid) grønne vekster fr...Hei :-)<br />Jeg bruker (ikke alltid) grønne vekster fra hagen og ellers i naturen som er spiselige, av de fleste definert som ugress da de vokser der vi ikke vil ha dem. F.eks.: brennesle, løvetann, skvallerkål, groblad, portulakagurkurt....<br /><br />Nå på vinteren er det enkleste å bruke spinat hvis du ikke har tørket eller fryst ned :-)Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-79732826829055702312016-01-18T17:48:37.588+01:002016-01-18T17:48:37.588+01:00Hva er ugress???Hva er ugress???Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18242169553428090203noreply@blogger.com