tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post1603778744865656607..comments2024-03-21T10:36:41.428+01:00Comments on Godt og Sunt: Reddikpesto - tynning av reddiker fra hagenHegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-1403036845462003002014-07-15T12:14:16.873+02:002014-07-15T12:14:16.873+02:00Jeg bruker de skuddene jeg tynner ut (hele planten...Jeg bruker de skuddene jeg tynner ut (hele planten) og bladene fra ferdigvokste reddiker, har de vokst for lenge eller hatt tørre forhold er de bittrere, mulig at det er forskjell mellom sortene ??<br />Enda bedre er jo å blande med forskjellige andre blader og urter, og eventuelt bruke litt nøtter (som i vanlig basilikum-pesto) det vil gi mildere smak. <br />Håper det går bedre hvis du prøver igjen :-)Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-24773438796268425892014-07-14T23:51:07.795+02:002014-07-14T23:51:07.795+02:00Synes det ble veldig bittert, men du bruker kun bl...Synes det ble veldig bittert, men du bruker kun bladene til å lage pestoen? eller reddikkene også? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-22094348148535612092014-07-04T19:24:38.028+02:002014-07-04T19:24:38.028+02:00Anbefales !
-deilig følekse når man kan bruke alt ...Anbefales !<br />-deilig følekse når man kan bruke alt :-)Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-28579542022941174752014-07-02T16:44:17.647+02:002014-07-02T16:44:17.647+02:00Reddikpesto var tøft! Det skal jeg jammen prøve nå...Reddikpesto var tøft! Det skal jeg jammen prøve når mine reddiker må tynnes :-)bpladsen@online.nohttps://www.blogger.com/profile/17704848712112300971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-23546714870408955412014-06-30T13:58:56.949+02:002014-06-30T13:58:56.949+02:00Kjempegodt som pesto, og der kan du jo ha i litt s...Kjempegodt som pesto, og der kan du jo ha i litt søtt for regulere smaken.<br /><br /> I salat hvis de er litt bittre kan du bruke bare litt som du hakker fint opp og blander med vanlig salat for å venne dere til smaken. Lurt ved bruk av ville vekster som ofte har en litt uvant smak.<br /><br />Lykke til :-)Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-19901277940151591112014-06-29T20:17:39.242+02:002014-06-29T20:17:39.242+02:00Så spennende løsning :) Jeg prøvde bladene i salat...Så spennende løsning :) Jeg prøvde bladene i salat, men de var litt bitter, så de endte opp i omelett her i huset. Men nå kan jeg prøve pestoen din :) Grønne Røtterhttp://gronneroetter.nonoreply@blogger.com