tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post1907880857917184694..comments2024-03-21T10:36:41.428+01:00Comments on Godt og Sunt: Brød og 20 ideer...Hegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-58313708720347369282014-03-09T10:07:33.571+01:002014-03-09T10:07:33.571+01:00Mangen supre tips til brødbaking/baking med gjær. ...Mangen supre tips til brødbaking/baking med gjær. Eg har, som du, eit kaldt kjøkken, så neste gong eg skal prøva meg på brød skal eg bruka ditt tips om å setja deigen i steikeovnen :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16028437569500080989noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-52317528706421452152013-01-10T11:45:29.430+01:002013-01-10T11:45:29.430+01:00Takk skal du ha :-)
Jeg har også alltid laget mer...Takk skal du ha :-)<br /><br />Jeg har også alltid laget mer middagsmat enn baking, men når man først hopper i det er det ikke så 'kjedlig' og 'tidkrevende' alikevel.<br /><br />Brød er litt midt imellom steget før kaker...<br /><br />håper du setter i gang med baking med en gang ;-)<br /><br />-du har foresten en flott blogg !Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-35724109324354198272013-01-10T09:55:48.654+01:002013-01-10T09:55:48.654+01:00Så mange lure tips! Jeg elsker å lage mat, men akk...Så mange lure tips! Jeg elsker å lage mat, men akkurat baking synes jeg er litt kjedelig, selv om hjemmebakt brødmat er utrolig godt. Nå ble jeg inspirert til å bake mer! :)Fra kjøkkenbenkenhttps://www.blogger.com/profile/08213734768879886426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-59863535880007436382012-12-03T13:12:38.252+01:002012-12-03T13:12:38.252+01:00Hei, takk for koselig kommentar :-)
Angående gjær...Hei, takk for koselig kommentar :-)<br /><br />Angående gjær så kommer det sikkert ann på typen gjær, her i Frankrike har vi mange forskjellige og etter å ha testet de fleste, har jeg kommet frem til at tørrgjær'n som er til brødbakemaskin passer best, og en pakke er til 500 gram mel. Derfor bruker jeg to pakker, egentlig anbefaler de dobbelt til brød bakt uten brødbakemaskin, men det går fint med to.<br /><br />Jeg skal forandre teksten litt, man bør jo absoulutt lese på pakken hvor mye man trenger i både bruk av gjær og bakepulver, takk for at du nevnte det ;-)<br /><br />Ha en fin dag :-)Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-85753532604277301712012-12-02T20:21:52.941+01:002012-12-02T20:21:52.941+01:00En god basisoppskrift på gjærdeig er gull verdt! M...En god basisoppskrift på gjærdeig er gull verdt! Men jeg synes to pakker tørrdeig høres mye ut til 1 kg mel?<br /><br />P.s. så fint at du tenker på restene også :-)Fru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.com