tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post281350578993034289..comments2024-03-21T10:36:41.428+01:00Comments on Godt og Sunt: Hjemmesaltede Svineknoker Hegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-45878563433058621442023-02-02T16:49:02.475+01:002023-02-02T16:49:02.475+01:00Jeg kan ikke forstå annet enn at dere tar feil beg...Jeg kan ikke forstå annet enn at dere tar feil begge to. Hvis min navnebrors regnestykke er å se på som et forslag til en lake til lakesalting så er han på ville veier. Målene han bruker gir en oppbevaringslake av allerede ferdig saltet mat. Forfatteren mistenker jeg rett og slett for å ha begått en skrivefeil. 350 gr salt passer to liter vann, ikke én. Ref Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Det ville være nyttig å få en uttalelse om smaken på den fleskeknoken du hadde til middag - som ikke var vannet ut!<br />En annen Pernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-82470717418499296712018-12-07T14:29:10.725+01:002018-12-07T14:29:10.725+01:00Hei :)
Finner ikke hvor det står 3,5% ??? uansett...Hei :) <br />Finner ikke hvor det står 3,5% ??? uansett så får man ikke rørt ut mer salt enn at laken er mettet og hvis man tørrsalter er det jo dekket med salt. Ihvertfall så holder det seg godt balsamert ;-) Det er vanlig å vanne ut salt kjøtt før bruk og da vanner du ut så mye som du ønsker...Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-33476107010141613852018-12-07T12:51:34.697+01:002018-12-07T12:51:34.697+01:00Ser på din oppskrift, at det er feil saltmål. 3,5%...Ser på din oppskrift, at det er feil saltmål. 3,5% er ikke 350 gr salt pr liter, men35 gr. Så dine 4 dager i salt, ble rene balsameringen. :-)Perhttps://www.blogger.com/profile/16439020458250396402noreply@blogger.com