tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post341011396810185673..comments2024-02-07T14:33:08.347+01:00Comments on Godt og Sunt: Melkesyregjæring ABCHegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-54050531933470628332017-03-09T18:25:47.445+01:002017-03-09T18:25:47.445+01:00Hei :-) beklager forsinket svar, litt strømproblem...Hei :-) beklager forsinket svar, litt strømproblemer ...<br /><br />Jeg har ikke prøvd å melkesyregjære jordskokker, men det burde gå fint. Hvis du tenker på oppbevaring generelt så holder de seg lenge i mørkt, kjølig rom-kjeller. De kan kokes 2 minutter og fryses. Hermetisering burde også gå fint. <br /><br />Håper det er til hjelp og hvis du prøver melkesyregjæring så kom gjerne tilbake med rapport :-)<br /><br />mvh hegeHegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-53842009821819616542017-03-09T15:14:33.850+01:002017-03-09T15:14:33.850+01:00Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.Linehttps://www.blogger.com/profile/17798935385579866143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-88406419475486792462017-03-07T16:54:05.986+01:002017-03-07T16:54:05.986+01:00Hei og takk for at du lager en så informativ blogg...Hei og takk for at du lager en så informativ blogg :-)<br /><br />Jordskokk - vet du om en måte og oppbevare den?<br />Jeg kan ikke spise poteter og har erstattet dem med Jordskokk, men skulle gjerne hatt et lager tilgjengelig.<br /><br />Mvh LineLinehttps://www.blogger.com/profile/17798935385579866143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-67793131301736788982015-03-03T14:42:47.895+01:002015-03-03T14:42:47.895+01:00Hei og takk for koselige ord :-)
Jeg har ikke prø...Hei og takk for koselige ord :-)<br /><br />Jeg har ikke prøvd selv å fermentere jus enda, men det er ikke noen grunn til at det ikke skulle gå, men det blir en sur drikk som man ikke kan drikke mye av om gangen...<br />...i høst tok jeg vare på tomatjuice men kokt, derimot har jeg masse jus i glassene med melkesyregjærede tomater og den er god å drikke, kål juicen er ok i spiseskjeer...<br /><br />Jeg har fermentert bær med litt honning det ble veldig godt og jeg tenkte jeg skulle røve med noen epler jeg har liggende, ikke jus da jeg ikke har juicepresse men hvis det blir vellykket blogger jeg selvfølgelig om det og isåfall burde eplejuice bli likt.<br /><br />Frukt og bær har kortere holdbarhet og bør oppbevares kaldere og kortere tid.<br /><br />Lykke til :-)Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-78593117100030755742015-03-03T12:18:51.154+01:002015-03-03T12:18:51.154+01:00Hei. Søkte på melkesyregjæring og fant den fine bl...Hei. Søkte på melkesyregjæring og fant den fine bloggen din. Ett spørsmål: Vet du om det går an å bruke melkesyregjæring for å konservere juice? (tenker eplejuice etc)Gurohttp://facebook.com/innigomostnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-15871981474298204962014-01-17T08:32:17.462+01:002014-01-17T08:32:17.462+01:00Tusen takk for inspirerende kommentar ;-)
-da legg...Tusen takk for inspirerende kommentar ;-)<br />-da legger jeg deg til på blogglisten min med en gang...<br /><br />Ha en flott dag :-)Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-27274557211768949052014-01-16T19:09:41.481+01:002014-01-16T19:09:41.481+01:00For en spennende og inspirerende blogg du har!
Har...For en spennende og inspirerende blogg du har!<br />Har lagt deg til på blogglisten min :) Tradisjonskosthttps://www.blogger.com/profile/10533800771994301899noreply@blogger.com