tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post5452912421268993218..comments2024-03-21T10:36:41.428+01:00Comments on Godt og Sunt: Ukemeny 46/2015Hegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-77258811719219548502015-11-07T19:00:58.070+01:002015-11-07T19:00:58.070+01:00Det var det jeg tenkte ;-)
Lurt med havremel, og ...Det var det jeg tenkte ;-)<br /><br />Lurt med havremel, og ang. væske varierer det litt så der må man gå forsiktig frem og justere.<br /><br />Ha en fin uke :-)Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-29169585369702658712015-11-06T15:16:01.477+01:002015-11-06T15:16:01.477+01:00Takk for menyen, da slipper jeg å planlegge denne ...Takk for menyen, da slipper jeg å planlegge denne uken og kraft må jeg sette på igjen.<br />Jeg må teste mørdeigen din, men jeg har lettere for å få tak i havremel. Maler havren i kaffekverna. Utrolig enkelt og lett å kverne havregryn til mel og kaffekverna bruker jeg ellers bare til nøtter og mandler. Jeg tror at rismelet krever mer væske og at havremelet gjør deigen saftigere, så da må det mindre væske til, men jeg har ikke forsøkt. Noen hele havregryn er også godt til kjeks.Anne Elisabeth - Gallery Xprementalhttps://www.blogger.com/profile/16665228344945461907noreply@blogger.com