tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post6594659896437187174..comments2024-03-21T10:36:41.428+01:00Comments on Godt og Sunt: Helstekt And og And med appelsinsaus - Canard a l'orangeHegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-11726357103461975332014-12-03T09:08:53.488+01:002014-12-03T09:08:53.488+01:00Hei .-)
Det kommer ann på om du vil ha den rosa in...Hei .-)<br />Det kommer ann på om du vil ha den rosa inni eller ikke, jeg steer den godt hvis den kommer fra butikken og mindre hvis den kommer rett fra en bondå, så ett sted imellom 60-80 grader. Jeg bruker nå helst 80 grader på ovnen og lar den stå 12-18 timer ettersom hvor stor den er er det fett på toppen gfår den noen minutter under grillen.Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-65859426992559926132014-12-02T21:49:15.262+01:002014-12-02T21:49:15.262+01:00hei. hvor mangen grader skal anden være når den er...hei. hvor mangen grader skal anden være når den er ferdig stekt ?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-71542728176627527642013-11-29T08:08:37.956+01:002013-11-29T08:08:37.956+01:00Hei,
Det skulle stå dl etter sukker altså 1/2 dl...Hei, <br /><br />Det skulle stå dl etter sukker altså 1/2 dl, eller lik mengde med eddik...<br /><br />Jeg skal redigere innlegget iløpet av formiddagen så det blir litt mer oversiktelig, ett av mine første innlegg, og innbiller meg at jeg er mer ryddig nå etter ett par år ;-)<br /><br />...men god er den :-)<br /><br />Lykke til !Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-83021628161129087342013-11-28T19:30:40.883+01:002013-11-28T19:30:40.883+01:00har tenk å prøve i morgen men hvor my sukker?har tenk å prøve i morgen men hvor my sukker?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16543051011717265568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-91192469345071428432013-09-28T19:30:52.941+02:002013-09-28T19:30:52.941+02:00Takk for kommentar :-)
Steke og koketid er etter ...Takk for kommentar :-)<br /><br />Steke og koketid er etter min mening veldig variabel og kan tilpasses i mange oppskrifter...<br /><br />Når jeg ikke er helt konkret med steketiden i dette tilfellet er det fordi det her er snakk om langsteking på 120 grader, og jeg nevner formiddagen til middag, dvs f.eks. 10.00 til 17-18.00 7-8 timer.<br /><br />Kjøttet blir mørere og mørere så sant det ikke blir tørt, men and har veldig mye fett som isolerer litt for væsketapet. Samt at folien på toppen hvis den blir fortere stekt også hindrer den i å bli tørr.<br /><br />Steketiden kan kortes ved å sette opp varmen eller forlenges ved å sette ned, ettersom hvor lang tid man har og også ettersom vekt, min var en veldig fet and (foie-gras and) på 3 kg, mens de vi kjøper kun for kjøttet er lettere og mindre fett.<br /><br />Håper det hjalp litt for deg eller eventuelt andre som liker det mer presist.Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-54105155242436919662013-09-28T19:04:50.419+02:002013-09-28T19:04:50.419+02:00Hei! Spennende oppskrift, men synd du ikke er mer ...Hei! Spennende oppskrift, men synd du ikke er mer konkret mht steketiden.<br />"Mange" timer er som kjent et relativt begrep.Allanhttps://www.blogger.com/profile/08865182807088362560noreply@blogger.com