tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.comments2024-02-07T14:33:08.347+01:00Godt og SuntHegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger1299125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-20821423932011162372024-02-07T14:33:08.347+01:002024-02-07T14:33:08.347+01:00Hei, takk for fin og nyttig blogg :) Jeg har ikke ...Hei, takk for fin og nyttig blogg :) Jeg har ikke prøvd meg på kjøtt og fisk før, så dette er nytt. Ellers med syltetøy, saft, tomatsaus og kjøttkraft, varmebehandler jeg glass og flasker i ovnen ved 150 grader oppå ett håndkle dekket med vann i en langpanne og koker lokk og gummikorker ved siden av, mens jeg lager til det jeg skal hermetisere. Når saft eller annet er ferdig tar jeg ut flasker/ glass og heller væske/syltetøy/saus m.m. kokende oppi beholderen, fyller den nesten helt full og tar det kokende lokket/ gummikorken og skrur den på. Ved gjenbruk av f.eks. Tacosaus glass, vil en høre knepplyden ved avkjøling i romtemperatur når vakuumet er på plass. Skal prøve denne metoden på gryterett også. Men vil prøve den metoden du beskriver på viltkjøtt, fugl og makrell i tomat :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-63038871251776555282023-10-15T12:15:07.914+02:002023-10-15T12:15:07.914+02:00Denne rødbetkaken ser nydelig ut! Fint at den er u...Denne rødbetkaken ser nydelig ut! Fint at den er uten gluten!! Takk!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-21044482856113483552023-09-26T16:31:11.371+02:002023-09-26T16:31:11.371+02:00Kan man hermetisere potet? Å eventuelt hvordan gjø...Kan man hermetisere potet? Å eventuelt hvordan gjøres dette?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-76943312073965889892023-09-01T08:47:27.759+02:002023-09-01T08:47:27.759+02:00Wow så flott blogg med mange nydelige oppskrifter!...Wow så flott blogg med mange nydelige oppskrifter! Har ikke sett det før i dag. Nå blir det utprøving her i Norge også. Tusen takk for inspirasjonen! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-32615924187058851222023-07-26T17:51:35.450+02:002023-07-26T17:51:35.450+02:00Testa oppskrifta di nå. Funka flott! Nydelig rips/...Testa oppskrifta di nå. Funka flott! Nydelig rips/solbærgeléAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-364864496210471482023-07-19T23:40:54.349+02:002023-07-19T23:40:54.349+02:00Legg leverbitene i melk en time 😊👍
Legg leverbitene i melk en time 😊👍<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-2545011905506440602023-06-27T10:59:02.083+02:002023-06-27T10:59:02.083+02:00Dette lurer jeg på også. Håper du kan svare på det...Dette lurer jeg på også. Håper du kan svare på detteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-72436613717286615092023-03-29T16:45:12.624+02:002023-03-29T16:45:12.624+02:00Hvilket krydder er godt på fetaosten?Hvilket krydder er godt på fetaosten?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-45878563433058621442023-02-02T16:49:02.475+01:002023-02-02T16:49:02.475+01:00Jeg kan ikke forstå annet enn at dere tar feil beg...Jeg kan ikke forstå annet enn at dere tar feil begge to. Hvis min navnebrors regnestykke er å se på som et forslag til en lake til lakesalting så er han på ville veier. Målene han bruker gir en oppbevaringslake av allerede ferdig saltet mat. Forfatteren mistenker jeg rett og slett for å ha begått en skrivefeil. 350 gr salt passer to liter vann, ikke én. Ref Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Det ville være nyttig å få en uttalelse om smaken på den fleskeknoken du hadde til middag - som ikke var vannet ut!<br />En annen Pernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-89030266385784278502023-01-10T11:18:18.720+01:002023-01-10T11:18:18.720+01:00(:(:Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-28485524831241630372022-12-16T16:52:53.037+01:002022-12-16T16:52:53.037+01:00 As a sign of gratitude for how my husband was sav... As a sign of gratitude for how my husband was saved from Lymes, I decided to reach out to those still suffering from this.<br /> My husband suffered from Lymes and it was really tough and heartbreaking for me because he was my all and the symptoms were terrible, we tried various therapies prescribed by our neurologist but none could cure him. I searched for a cure and I saw testimony of so many people who were cured from Lymes , and so many others with similar body problems, and they left the contact of this doctor who had the herbal cure to Lymes. I never imagined Lymes had a cure not until I contacted him and he assured me my husband will be fine. I got the herbal medication he recommended and my husband used it and in one months he was fully okay even up till this moment he is so full of life.Lymes has a cure and it is a herbal cure contact the doctor for more info on drituaherbalcenter@gmail.com Dr Itua can cure Herpes,Hiv,Cancer,ALS,Copd,HPV,Lupus,MS,Diabetes, and other disease talk to Dr Itua on how to get the medication. Thanks for reading my testimony . https://drituaherbalcenter.com/shop/Ahitranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-69437035427714449052022-11-01T20:24:38.732+01:002022-11-01T20:24:38.732+01:00Har brukt denne desserten flere ganger, syntes den...Har brukt denne desserten flere ganger, syntes den er veldig god og enkel.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-23141998591967663772022-09-30T17:51:24.095+02:002022-09-30T17:51:24.095+02:00Hei! Så super blogg!
Tror du denne sausen holder ...Hei! Så super blogg! <br />Tror du denne sausen holder seg hvis man hermetiserer på den andre måten? Altså bare sette glassene på hodet? <br />Mvh Benedikte Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-47002721344543548032022-09-17T17:48:38.885+02:002022-09-17T17:48:38.885+02:00Ser spennande ut! Må prøvast.😃😳Ser spennande ut! Må prøvast.😃😳Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-9017017570537230452022-09-09T08:31:15.092+02:002022-09-09T08:31:15.092+02:00Jeg bruker selv de pasta saus glassene med klikk l...Jeg bruker selv de pasta saus glassene med klikk lokk i trykk koker.. det fine er at man kan høre når klikket kommer mens de kjøler seg ned.. og da vet en at de er tett.. så sjekker jeg innimellom i boden ved å trykke på lokkene og se om de har sluppet trykket.. og så er det viktig at når de har kjølt seg ned.. så snu de på hodet på noe papir i 24 timer.. for å se om det kan være lekkasje.. er nybegynner selv men er blitt så bitt av basillen at jeg sliter med å få tak i glass.. lykke tilAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-14549553918124142902022-09-07T08:14:48.752+02:002022-09-07T08:14:48.752+02:00Hei, joda ;) det stâr litt langt nede i teksten : ...Hei, joda ;) det stâr litt langt nede i teksten : Når blandingen er silt veies den,<br /> lik mengde sukker tilsettes (gjerne sukkerbiter). Lykke til!Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-52782483146310264112022-09-04T18:15:23.933+02:002022-09-04T18:15:23.933+02:00Har du ikke sukker i geleen?Har du ikke sukker i geleen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-54821960378346629582022-08-18T13:11:49.623+02:002022-08-18T13:11:49.623+02:00Merci beaucoup pour tes mots, ça me fait très plai...Merci beaucoup pour tes mots, ça me fait très plaisir !!! Det ble ett langt opphold i forbindelse med flytting og mangel pâ inspirasjon, har ofte lyst til â begynne igjen, vanskelig â fâ tid (tar mye tid) og siden barna har flyttet ut blir det mye mindre matlaging :) men tusen takk for kommentar!Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-3168459822105613942022-08-18T09:32:24.158+02:002022-08-18T09:32:24.158+02:00Hei Hege, jeg har hatt veldig mye nytte og glede a...Hei Hege, jeg har hatt veldig mye nytte og glede av bloggen din - surtout parce que je passe/passais pas mal de temps en france..... Spennende franske oppskrifter, men ikke minst solide kunnskaper i langttidsoppbevarng av grønnsaker. Men plutselig forsvant du liksom. OK, jeg 'resirkulerer' artiklene på bloggen din, men jeg savner deg! Lyst å ta bloggen opp igjen? Hilde Ballièrenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-42223279134051307822022-08-05T09:36:38.122+02:002022-08-05T09:36:38.122+02:00De fleste bakterier blir drept ved mer enn 75C. Me...De fleste bakterier blir drept ved mer enn 75C. Men de fleste som feks. har stekt en 2 kgs. stek vet at det tar mer enn 1 time å få kjernetemperaturen på en 2 kgs stek opp til mer enn 75c selv om ovnstemperaturen er 150C. Så den eneste fordelen jeg ser ved å ha en trykkoker med mer trykk og temperatur er at det du hermetiserer BLIR FORTERE FERDIG. Men mulig jeg tar feil, men jeg lærte av mine foreldre at man uansett LUKTER FØR man smaker på ting som man ikke er sikker på er trygt å spise.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-5870161016970675832022-08-01T16:38:01.534+02:002022-08-01T16:38:01.534+02:00her er det så mye fantastisk!! du er en gave ! :,)...her er det så mye fantastisk!! du er en gave ! :,)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-23252593827759916652022-06-19T18:18:03.090+02:002022-06-19T18:18:03.090+02:00Kjøper store bokser i Sverige,mye. billigere enn i...Kjøper store bokser i Sverige,mye. billigere enn i Norge. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-90359618695066699292022-05-30T11:31:09.787+02:002022-05-30T11:31:09.787+02:00ser kjempegodt ut! Har prøvd flere ganger!
ser kjempegodt ut! Har prøvd flere ganger!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-76887652405209561742022-05-01T11:01:46.129+02:002022-05-01T11:01:46.129+02:00Tusen takk, på tide å blåse liv i denne forsømte k...Tusen takk, på tide å blåse liv i denne forsømte kunsten, spesielt med tanke på tiden vi lever i. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-47702740967193938822022-04-19T13:59:00.672+02:002022-04-19T13:59:00.672+02:00veldig god, flott oppskrift!veldig god, flott oppskrift!Anonymousnoreply@blogger.com