tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post1482418942034070506..comments2024-03-21T10:36:41.428+01:00Comments on Godt og Sunt: FraisierHegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-21333144351624437722014-08-19T08:38:02.642+02:002014-08-19T08:38:02.642+02:00Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-66906340464136577212014-08-05T08:16:37.569+02:002014-08-05T08:16:37.569+02:00standardmålet er 2 g til 5 dl væske, når jeg vil h...standardmålet er 2 g til 5 dl væske, når jeg vil ha det helt gele bruker jeg ofte det dobbelte for å være sikker og det blir veldig stivt, i dette tilfellet er det jo som regel gaanske stivt med eggen og 2 g burde holde fint...Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-57924082501846011712014-08-04T21:32:29.167+02:002014-08-04T21:32:29.167+02:00Oh takk, men hvor mye agar skal jeg tilsette på 4 ...Oh takk, men hvor mye agar skal jeg tilsette på 4 eggplommer krem?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10148896794238549408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-31876852903901231032014-08-04T21:25:44.735+02:002014-08-04T21:25:44.735+02:00Håper det gikk bra , ikke lett å varme opp eggebas...Håper det gikk bra , ikke lett å varme opp eggebaserte kremer, best å ha termometer i kjelen... Til en annen gang kan det vare lurt å tilsette litt agar-agar/gelatin hvis det ser ut til å gå galt, men håper den stivnet etter en tur i kjøleskapet :-)<br /><br />Takk fr koselige ord :)Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-70809679125529217712014-08-04T19:28:42.750+02:002014-08-04T19:28:42.750+02:00Så fantastisk gode oppsikrifter
Har laget denne nå...Så fantastisk gode oppsikrifter<br />Har laget denne nå , men er ikke helt sikkert om at kremen vil bli kjempe stiv, da den skilte segAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10148896794238549408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-75059026697753090652013-03-19T16:49:35.886+01:002013-03-19T16:49:35.886+01:00Merci :-)
Fantastisk god var den, og det kommer h...Merci :-)<br /><br />Fantastisk god var den, og det kommer helt sikkert en ny en i Mai :-)<br />Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-43941981350012188352013-03-15T11:55:13.753+01:002013-03-15T11:55:13.753+01:00Denne kaken var bare fantastisk. Og så er den så g...Denne kaken var bare fantastisk. Og så er den så godt forklart så det er bare å slappe av og følge oppskriften.Anne Elisabeth - Gallery Xprementalhttps://www.blogger.com/profile/16665228344945461907noreply@blogger.com