tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post4324406388204631720..comments2024-03-21T10:36:41.428+01:00Comments on Godt og Sunt: Hjemmelaget LakseburgerHegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-54666507740963403832013-08-30T18:33:14.426+02:002013-08-30T18:33:14.426+02:00hei igjen, og så gøy da :-)
Takk for tilbakemeld...hei igjen, og så gøy da :-) <br /><br />Takk for tilbakemelding om geleen!<br />Det som samler seg på toppen er skum fra kokingen, her samler også eventuelle urenheter seg, i dette tilfellet er jo blandingen silt, men for syltetøy er det godt å vite ;-)<br />Dette skummet tas av, vi sier 'å skumme av...' , mulig det er flere måter å si det på...<br />Bruk en skje, hullsleiv eller lignende.<br />Hvis det blir med i glassene gjør det ikke noe, bortsett fra at det er mindre pent og klare blandinger kan bli litt uklare.<br /><br />Håper å se deg snart igjen :-)Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-25289955331933511982013-08-30T16:29:34.534+02:002013-08-30T16:29:34.534+02:00Så morsomt, jeg søkte på laksehamburger og kom til...Så morsomt, jeg søkte på laksehamburger og kom til deg igjen :)<br />Geleen ble kjempe god :)))) Men lurte på en ting, mens jeg kokte den, så samlet det seg (vet ikke hva det heter på norsk) noe' på toppen, bør jeg ta det vekk, eller ? Jeg har tatt det med i glass...<br />HilsenPolkahttps://www.blogger.com/profile/13257602407799845342noreply@blogger.com