tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post4337970536392298174..comments2024-03-21T10:36:41.428+01:00Comments on Godt og Sunt: Eplekake av SurdeigHegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-70378149009068149532014-10-09T16:20:02.470+02:002014-10-09T16:20:02.470+02:00Tror de bør ha påfyll hver uke, en liten oppfriskn...Tror de bør ha påfyll hver uke, en liten oppfriskning ;-)<br /><br />...men er ikke noen ekspert, kanskje du rett og slett ikke skal ha så mye karbohydrater, det er jo bare gluten som blir redusert ved å bruke surdeig...<br /><br />Et annet spørsmål er jo hvor store skivene er og hvor mange det blir per måltid ???<br /><br />Ikke lett å begrense karbohydrat-inntaket, lurt og skrive ned å notere alt du spiser i løpet av noen dager for å få en oversikt :-)<br />Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-37361119691667957042014-10-09T15:13:28.833+02:002014-10-09T15:13:28.833+02:00Tåler surdeigsstarteren min å stå lenge i kjøleska...Tåler surdeigsstarteren min å stå lenge i kjøleskapet uten påfyll?<br />Jeg er redd at jeg har "mishandlet" den for egentlig så får jeg urolig mage av surdeigsbrød.Anne Elisabeth - Gallery Xprementalhttps://www.blogger.com/profile/16665228344945461907noreply@blogger.com