tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post5076261699202813330..comments2024-03-21T10:36:41.428+01:00Comments on Godt og Sunt: 11 kaninslakt og Lapin au CacaoHegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-6715616931254603602013-02-04T08:53:36.995+01:002013-02-04T08:53:36.995+01:00Hei Bjørn.
Takk skal du ha :-)
Kaninkjøttet behø...Hei Bjørn.<br /><br />Takk skal du ha :-)<br /><br />Kaninkjøttet behøver ikke å henge, kan spises med engang, det er derimot lurt ved nedfrysning og la temperaturen synke sakte, først på kjøkkenet, deretter i kjøleskapet for så å fryse det ned (godt innpakket).<br /><br />Storvilt skal etter boka i Norge henge 40 døgngrader, dvs hvis det er 4 grader 4x10 dager... <br />Her i syd-Frankrike har de 'aldri' hørt om slikt og dyret blir slaktet og delt opp rett etter jakten, det er kansje logisk med tanke på temperaturene... jeg har aldri fått seigt / misslykket kjøtt på denne måten heller, det varierer selvfølgelig på unge-gamle dyr...<br /><br />Tilbake til kanin så er det bare å si ifra hvis du lurer på mer om slaktinga, er langt fra ekspert, men det er heller ikke så vanskelig.<br /><br />Det kan hende det kommer ett innlegg på bloggen men må innrømme at det er vanskelig å ta bilder selv, (bør være to personer) og ungdommene mine ike akkurat kommer løpende for å hjelpe til i denne prosessen ;-)<br /><br />Ha en fin dag :-)Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-47082125774940830952013-02-03T22:06:20.809+01:002013-02-03T22:06:20.809+01:00Hei. Fin blogg.
Spørsmål.
Når kaninene slaktes, må...Hei. Fin blogg.<br />Spørsmål.<br />Når kaninene slaktes, må de da Kjøttet henge litt før det er klart til å spises? Når man jakter store dyr skal de som regel ha x antall hengedøgn. Gjelder dette her og eller er det bare å hive i marinaden og på pannen? :-)<br />Bjørnhttps://www.blogger.com/profile/11349389986498652439noreply@blogger.com