tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post6746513022490228805..comments2024-03-21T10:36:41.428+01:00Comments on Godt og Sunt: Cous Cous med fisk og som restematHegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-35023647946279597042013-05-01T12:12:36.796+02:002013-05-01T12:12:36.796+02:00Takk til deg også ;-)
Enig med deg med bulgur, tr...Takk til deg også ;-)<br /><br />Enig med deg med bulgur, tror det er det at couscous er så raskt som er tiltrekkende :-)<br /><br />Også helt enig at det er lurt å bruke buljongvann, gjorde det går f.eks. men jeg liker også å bevare de smakene som er og ikke gjøre alt likt, hvis du skjønner hva jeg mener..<br /><br />Du er selvfølgelig lagt til på blogglisten min ;-)<br /><br />Ha en fin dag :-)<br />Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-56692143935995737922013-05-01T11:51:24.672+02:002013-05-01T11:51:24.672+02:00Hei, og tusen takk for hyggelige ord på bloggen mi...Hei, og tusen takk for hyggelige ord på bloggen min!<br /><br />Couscous er kjempegodt, jeg lager det innimellom. Jeg foretrekker bulgur fremfor couscous, da den er litt større og mer håndterlig, på en måte... Men ellers veldig lik på smak. Jeg lar den alltid trekke i buljong og ikke bare vann. Kjempegodt!<br /><br />Legger deg inn i bloggrullen!<br /><br />Mvh Elin på landet!Elin på landethttps://www.blogger.com/profile/10744132020702657168noreply@blogger.com