tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post7327390420797967030..comments2024-03-21T10:36:41.428+01:00Comments on Godt og Sunt: Apple Crumble - Eple SmuldrepaiHegehttp://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-20430997323194837552014-09-06T16:18:30.990+02:002014-09-06T16:18:30.990+02:00Jeg må innrømme at jeg hadde hatt alt i formen før...Jeg må innrømme at jeg hadde hatt alt i formen før jeg oppdaget at det manglet opplysninger om stekingen. Jeg stekte på 160° i vel 35 min. Jeg byttet ut sukker med sukrin, og serverte med vaniljeis. Resultatet ble så bra at familien har ønsket seg dette til juledessert. Takk for at du delte oppskriften :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-22515427796394933822014-09-06T08:16:40.532+02:002014-09-06T08:16:40.532+02:00Godt spørsmål ;-)
Skal kjefte litt på 'forfatt...Godt spørsmål ;-)<br />Skal kjefte litt på 'forfatteren' så slike glipp ikke kommer igjennom...<br /><br />20 minutter på 180 grader varmluft,<br />eller:<br /><br />Jeg steker som oftest desserten samtidig som desserten eller annen bakst, så temperaturen kan variere og tiden også, de aller fleste retter som stekes i ovnen kan stekes på forskjellige måter og gi ett flott resultat. Jeg er derimot veldig forsiktig med å steke på mer enn 200 grader.<br /><br />Dt kan være greit å vite at sukkeret karamelliserer seg når temperaturen passerer 180 grader.<br /><br />Lykke til :-)Hegehttps://www.blogger.com/profile/10126013583031585330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7294368623501069548.post-44509347761492007012014-09-05T18:51:52.166+02:002014-09-05T18:51:52.166+02:00Hvordan stekes den? Temperatur og tid.Hvordan stekes den? Temperatur og tid.Anonymousnoreply@blogger.com