Sider

Pages

Sider

6. nov. 2012

Enkel kjøttmiddag med poteter

Når jeg lagde hjemmelaget kraft eller 'demi', fant jeg ut at kjøttet var innmarri godt etter at det var smurt inn med tomatpure og stekt i ovnen, må innrømme at litt av kjøttet ble borte...


Når jeg samme dagen skulle kverne kjøttdeig (villsvin) og oppdaget noen biter kjøtt som var alt for 'fine' til å havne i kverna, ja da var ikke middagsplanene langt unna.


Etter å ha kokt kraft hele dagen og kvernet noen kg med kjøtt var jo heller ikke kokelysten på topp så dette ble en kjemperask, enkel men ikke minst god middag.

Skjær kjøttstykker i store biter (eller mindre hvis de er av mindre møre deler), bland de med 1-3 ss tomatpure blandet ut i litt olje med timian, pepper og salt.

 Potetbiter gikk samme veien... 



Stekes i ovnen på 30 minutter, på 180 grader. Har du tid senk temperaturen til 160 og la det stå en time.


På tallerkenen kan det se slik ut.



Bon Appétit !





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)