Sider

Pages

Sider

5. mars 2013

Norsk Laks

Her er det tilbud på Norsk Laks og det er jo som julekvelden her hos oss,
det er en stor favoritt blandt fiskene :-) Så da ble det med hjem to stk på hver 2,7 kg.

 
En filet ble skjært ut til middag.

Hoder, haler etc ble det kokt kraft på, det tar litt mindre plass i fryseren,
 også er det så lettvint å ta opp når man plutslig skulle hatt litt kraft :-)
resten av fisken ble fryst ned i passe porsjoner...

Dagens middag ble nøye igjennomtenkt siden jeg har ett ekstra helgebarn som heller ikke vil spise fisk, og siden  vi andre er veldig glad i laks ville jeg ikke lage fiskefarse av den heller, da måtte det bli innbakt laks; da synes den jo ikke :-P


Så tenkt så gjordt, ett ferdig paiskall (ekstra tykt) ble lagt på stekebrettet,
(vil du lage paiskall/butterdeig finner du oppskriften HER)

Strødde litt havregryn på (for å trekke til seg kraft, du kan også bruke hurtigris og semulegryn/couscous) la fiskefileten oppå, super persille blandingen min, litt salt og pepper.

 Brettet deigen over og limte kanten sammen med litt egg, deretter inn i ovnen 200 grader,
etter 10 min tok jeg den ut og strødde over ost og resten av egget (måtte jo brukes til noe ;-)
 satte den inn igjen for de siste 10 min.

 Kokte deretter pasta (det veier opp for fisken)  og brokkoli  i litt fiskekraft, når væsken var kokt inn, hadde jeg i ett beger med crème fraîche og lot det koke til pastaen var ferdig.


 Bon Poisson :-)

1 kommentar:

...til stor glede for bloggforfatteren :-)