Sider

Pages

Sider

26. aug. 2013

Urtesaus til grillmat og fisk

Enkel og god saus eller dipp, med masse herlige urter.

 Passer til alt fra grønnsaker til kjøtt og fisk,
allsidig med andre ord...




Urtesaus - Urtedipp


1 boks  creme fraiche, matyoughurt eller rømme.
Friske urter1 løk
1-2 hvitløksbåter
Pepper og Salt




Jeg bruker mye urter,
 lik mengde klipte urter som creme fraiche,
men litt mindre går også bra ;-)

 Skjær løk i små biter og press hvitløken
Alt blandes og smakes til med salt og pepper,
men la det bli igjen litt til de andre da ;-)




Blir aller best om den får stå noen timer før bruk,
kan også oppbevares noen dager i kjøleskapet,
men husk at den kan ikke oppbevares noe lenger enn en åpnet boks med creme fraiche etc.


-serveres ved siden av kjøtt, fisk eller grønnsaker...
 -som dipp til oppskjørte grønnsaker og andre godbiter...
-som dipp til chips...
-som tilbehør til skalldyr...




Perfekt til grillfesten eller fisketapasen, se HER...




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)