Sider

Pages

Sider

12. aug. 2014

Indisk Potetsalat

Tilbehør til en Indisk meny er ofte raita og forskjellige salater,
de fleste med youghurt dressing som gjør godt ved siden av sterke smaker.


Indisk Potetsalat

4 kokte poteter
2 ss hakket fersk koriander
2 dl grønne bønner - erter
1,5 dl yoghurt
1  mild chili
1 ts sennep
1 ss sitronsaft
1/2 ts salt
1/2 ts pepper

Skrell og skjær poteter i terninger.
Bland ingrediensene til dressing,
ha i poteter og erter.
La stå en time før servering slik blir smakene godt fordelt.

Kan godt oppbevares i kjøleskap 1-2 døgn hvis du vil lage den ferdig på forhånd.


Strø over noen korianderblader før du setter den på bordet :-)
Eller hvorfor ikke kronblader
 fra f.eks. ringblomst som gir herlig farge til den ellers litt blasse salaten...
...Indisk mat og tradisjon er jo farger og pynt.

-du må gjærne gjøre det om til en salat med egg
ved å tilsette kokt egg og løk ;-)


Bon Appétit :-)
.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)


I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)




.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)