Her kommer forskjellige kaker, under forskjellige kategorier, som bløtkaker, fruktkaker, formkaker, sjokoladekaker, paier, muffins.
Aller først litt basis som gå til flere kaker:
...ett bilde kan ha flere linker, men linken på bildet hører til bilde,
du kan altså trykke både på teksten og på bildet...
Grunnoppskrifter / Kremer / Overtrekk
Kaker med Smør-Vaniljekrem
Cupcakes - Muffins
Sjokoladekaker
Sjokoladefondant med mørk eller hvit sjokolade (litt ukker eller søtning)
Nyttårskake (sjokoladepudding)
Oste-gelekaker
Formkaker
Bursdagskaker / Temakaker
Terter og Paier
Sitronkake med Marengs (litt sunnere versjon)
Kirsebærterte uten gluten og melk og lite sukker.
Kokoskake med Moreller uten gluten, melk etc.
Kaker med gønnsaker ( f.eks. gulrot, gresskar...)
En samling småkaker og godteri.
...julekaker finnes på eget innlegg med overskrift Jul...
...ett bilde kan ha flere linker, men linken på bildet hører til bilde,
du kan altså trykke både på teksten og på bildet...
Bounty Bars (vikingmelk)
Moreller m/ blomster og Sjokolade (snacks)
.
Fant du det du lette etter ?
Hvis ikke kan det hende at jeg ikke har blogget om det ,
eller at det er plassert på en annen side f.eks.er det mange grønnsaksretter (tilbehør) på sidene med kjøtt og fisk og mat fra andre land, mye frukt og bær på dessert og kaker sidene...
Gluten-, melke-, sukker-fritt er stort sett det meste på bloggen og er derfor spredt utover alle sidene, samt ett utvalg på egen side, osv.
Du kan derfor lete igjennom de andre sidene,
klikke på tag-ord eller søke i bloggen øverst på høyre side.
Hvis ikke kan det hende at jeg ikke har blogget om det ,
eller at det er plassert på en annen side f.eks.er det mange grønnsaksretter (tilbehør) på sidene med kjøtt og fisk og mat fra andre land, mye frukt og bær på dessert og kaker sidene...
Gluten-, melke-, sukker-fritt er stort sett det meste på bloggen og er derfor spredt utover alle sidene, samt ett utvalg på egen side, osv.
Du kan derfor lete igjennom de andre sidene,
klikke på tag-ord eller søke i bloggen øverst på høyre side.
Lykke til med Matprosjektet ditt og Velkommen tilbake :-)
NB: hvis du fikk lyst til å si noe, har spørsmål, har testet e.l.
ikke nøl med å legge igjen kommentarer det er kos for meg og nyttig for dere ;-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook : www.facebook.com/GodtogSunt
-alle nye innlegg blir satt opp der...
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+, kommentarer og liker...
På forhånd takk ...
.
tak for din tips
SvarSlettBare hyggelig :-)
Slett