16. sep. 2012

Tunfisksalat i pita-brød

Vi spiser mye salat, som oftest helt enkel med grønn salat, tomat og mozarella...
 I sommervarmen er det ofte nok med bare en salat til middag,
 (som spises ved 9-10 tiden om kvelden)...

En av disse ble tunfisksalat, servert i grove Pitabrød...





Med ost og youghurt som avslutning ble det ett sunt og mettende måltid.

Oppskrift på pitabrød fant jeg her hos bloggerne, gjør som meg og søk ! 
.så byttet jeg ut litt av det fine melet med grovt...

Salaten består av:
Tunfisk, sorte oliven, løk, tomater på den ene fargeskalen og salat, kruspersille, stilkseller, agurk, kokte aspargesbønner og paprika på den grønne siden. Alt unntatt oliven og tunfisk kommer fra grønnsakshagen min. (litt stolt).

 Dressing: sennep/eddik/salt/pepper/sukker/olje




Alt blandes og servere i Pitabrød, eller som en ekte franskmann du spiser brødet ved siden av ;-)

Bon Apètit !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)