13. aug. 2015

Fiskepizza med grønnsaksroser

Noen ganger blir middagen til underveis,
som i går når det var dårlig vær og jeg var i mitt kreative hjørne ;-)


En stakkars seifilet var tatt opp av fryseren
(eldstemann begynner på avgangs tentamene på videregående og trenger litt ekstra fisk ;-)
..og det gikk bra hehe

... fra en enkel filet stekt i ovn, via diverse artige versjoner,
havnet den på en pizza...
...og pizzaen var egentlig en grønnsakspai hehe

Fant en paiversjon laget av gulrot-squash på 750.fr (?),
...egentlig sjekket jeg ut en ekte framboisiere ...
hvor grønnsakene var strimlet i lange strimler og surret rundt hverande til en stor rosett,
stilig,  bunnen var dekket av sennep og ost.
Det må ha vært pakken med pizzaost som forandret konseptet ;-)


 Fiskepizza med rosetter

Du trenger:

Pizzabunn, paibunn (f.eks. surdeig)
Fiskefilet
1 squash
2  gulrøtter
3 ss sennep
2 g revet ost (mozarella + emmental)
oregano, salt og pepper
olivenolje

Sett ovnen på 210 grader.
Skjær fisk i terninger,
squash og gulrøtter i flate strimler med f.eks. grønnsaksskreller.

Smør sennep utover bunnen og strø over osten.
Legg på fisk.




Ta en squashstrimmel og rull den sammen, deretter en gulrotremse, squash-gulrot-squash osv.



Lag rosetter i ønsket størrelse og sett de imellom fisken.



Strø på oregano, salt, pepper og til slutt olivenolje.


Stekes i 10 min,
eller mer hvis du har tykk bunn.





Bon Pizza :)
.


En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)


I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)



.

2 kommentarer:

...til stor glede for bloggforfatteren :-)