28. feb. 2017

Fylte Pastaskjell

Moro på kjøkkenet det kan man ha med pasta ;-)



Pastaskjell kan kjøpes eller lages av hjemmelaget pastadeig som du finner HER.

Du trenger:

Pastaskjell
Fyll
Mozarella
Tomatsaus 
Basilikum
Olivenolje

Kale fyll til pastaskjell

200 g Kale, grønnkål
olivenolje
1 hvitløkbåt
1/8 chili
1/4 ts muskat-nøtt
1/2 ts salt
1 egg
200 g ricotta

Kok pastaskjellene etter anvisningen på pakken eller hjemmelagde til de flyter opp, i saltet vann. Skyll de i kaldt vann og la renne av seg før bruk.

Skjær vekk stilkene på grønnkålbladene, hakk de i smått og stek de i olivenolje på middels varme, ca 5 minutter. Ha den stekte kålen i en mikser med resten av ingredensene, kjør til du har en jevn masse. Ha blandingen i en sprøytepose med stor åpning på tuten, du kan eventuelt bruke en plastpose hvor du klipper av ett hjørne.

Ha tomatsaus i en ildfast form. Fyll de kokte pastaskjellene og legg de oppå tomatsausen. Skjær lange tynne biter av mozarellaosten og legg en bit på hvert skjell. Stek i ovnen ca 10 minutter på 200 grader. Serveres rett fra fatet, klipp basilikum og ha over ved servering med litt (masse) olivenolje.





Alternativer:
Kale: Du kan bruke brokkoli, spinat, purre, brennesle, løvetann m.m.
Krydder: bruk de smakene du liker.
egg: kan droppes
Ricotta: Philadelphia eller annen smøremyk ost, kokoskrem (tykk), auberginmos eller rotmos.
Tomatsaus: kan droppes eller estattes av ratatouilles, ferske tomatskiver m.m.
Basilikum: kan droppes eller erstattes av persille, gressløk, oregano...

Serveres til:
Biff, kjøttkaker, fisk, i suppe...
eller du kan servere skjellene (helst uten tomatsaus) som tapas

Rester:
Rester av fyllet kan brukes til dipp





Ha en fin Fete Tirsdag :-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:

1) på Instagram: #godtogsunt


2) like oss på Facebook :

3) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side: Følgere-medlemmer


Iallefall blir jeg veldig  glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...

På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)