20. juli 2012

Pai med hjemmelaget Gele og vaniljekrem

Når man først er i gang med å lage en ting blir det ofte flere ideer som kommer løpende,
 og må prøves, så midt i gelelagingen ble det Kake til dessert ;-) 



Enkel og kjempegod :-)

Stek ett paiskall: ha deigen i paiform, ett lag bakepapir over med ris/erter i, stek på 175 grader i 10 minutter ta vek bakepapiret med risen og stek 10 min til -eller til den har fin farge, avkjøl.


Ha i 'nylaget' solbær-rips gele eller hva du måtte ha.
Jeg brukte resten av gelen som ble igjen etter å ha fylt syltetøyglassene,
 spedde med vann og kokte opp med agar agar (gelatin).
Når blandingen er avkjølt og begynner å stivne helles den i paiskallet.


Når denne er stivnet, has ett lag med vaniljekrem over,
helst hjemmelaget (oppskrift finner du HER)men jeg brukte pulver kokt opp med melk :-(



Bon Apètit !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)