5. jul. 2014

Sjokoladetrekte Kirsebær med Svarthyllblomster, Madbloggerudfordringen #3

Madbloggerudfordringen

utfordring er:

I kategorien “Årstidens søde køkken” er der tale om:
  • Bær
  • Spiselige blomster/krydderurter
  • Chokolade

Kirsebær er surere enn moreller ,
men de vokser villt og det er bare å forsyne seg.
-men du kan bruke begge deler, eller jordbær ;-)



Sjokoladetreke Kirsebær

Du trenger:

Kirsebær
Sjokolade, smeltet
Svarthyllblomster

Vask og la kirsebærene renne av seg - tørke.

Smelt sjokoladen, la den avkjøle litt.
(du må gjerne lage din egen ;-)

Klipp blomstene av svarthyllklasen.

Dypp først kirsebærene i sjokoladen,
og deretter i blomstene.







Kjempegod snaks ved siden av kaffen,
som ikke kan oppbevares :-)





.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.


2 kommentarer:

  1. En fin, delikat og smuk lille snack!

    Tak fordi du ville være med i MadbloggerUdfordringen igen -
    håber du er frisk på endnu en omgang snart?

    La Cucina Nada ønsker dig en skøn sommer :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk :-)

      Bare å gøy å være med og gleder meg til neste omgang, kommer forøvrig med ett bidrag til den salte versjonen også...

      Kjempefin sommer til deg også :-)

      Slett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)