15. jun. 2013

Maria Nøkleblomgele med honning

Maria Nøkleblomgele med honning


Gele med Maria Nøkleblom


1 dl vann
1 ss honning
1 g agar-agar
1 ss sitronsaft
blomster (bare det gule)


 Vann og honning kokes opp, rør inn agar-agar og kok videre ett minutt.

(hvis du bruker gelatin, røres den inn etter at det er kokt.


Ha den gule delen av blomstene i ett glass, det er bare å nappe de ut. 



Hell blandingen over blomstene.







Blomstene vil flyte opp, 
det er derfor nødvendig å røre med jevne mellomrom til gelen begynner å stivne, 
så blomstene blir jevnt fordelt.

Anbefaler å servere de med is, gjerne is laget med samme blomsten, oppskrift HER.

 

Ellers kan man lage små porsjoner, pynte med de osv.





 Bruk ressursene naturen har gitt oss :-)









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)