23. juli 2013

BBQ tilbehør : Asparges

Asparges som tilbehør :-) 

-tilberedt etter tips fra god venn i Norge ;-)

1 Kg asparges skrelles og legges i ildfast form,
hell over olivenolje, strø over grovt salt og ost.
 (det skule vært parmesanost men vi brukte raclette-ost,
jeg har også over litt sitronsaft som passer godt til apargessmaken)

10 min i ovnen på 200 grader og den ble sprø og nydelig ;-)


 Enkelt og greit og kjempegodt som tilbehør til f.eks. BBQ 

Hvis du har plass på grillen kan du ha aspargesen i en aluminiumsform eller aluminiumspapir og steke de på grillen, lurt å dekke de til med ett lite hull så dampen kommer ut.




Retten kan selvfølgelig 'fiffes' opp litt, med f.eks. sitrondressing, bacon, krydder....











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)