18. jul. 2013

Marinert Kanin på grillen eller i ovnen

Grillet Kanin eller Hare med saupiqet er en av de viktige mattradisjonene i Syd-Frankrike.
Kanin/hare blir helt enkelt grillet.
Saltet og pepret.

Servert med en  saus/dressing laget på leveren (rå) fra dyret.
Saupiquet Cru :-)

oppskrift finner du  HER



 Jeg har valgt å marinere kaninen en time før steking/grilling.

Marinade:
 timian, pepper, paprikapulver, sitronsaft og hjemmelaget yoghurt.

Skjær snitt i kjøttet og gni inn marinaden med fingrene på indisk vis,
la gjerne alt hvile i en plastikpose.


Etter en til to timer og fortsatt regnvær ble det til å steke kaninen og vilsvinpølsene i ovnen,
ca 30 min på 200 grader og deretter 5 minutter under grillen.


 

2 kommentarer:

  1. Håper det blir muligheter til å prøvesmake snart.

    SvarSlett
  2. Håper på mange grillkvelder i August !!!

    SvarSlett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)