24. mar. 2014

Kyllingpanne

Kalkun eller kyllingfileter er en god base til raske middager.



Del filetene i små strimler og stek disse i litt ghee.
Mens de passer seg selv på ikke altfor høy varme vasker, renser og deler du opp ønskede grønnsaker.
Tilsett disse i forhold til hvor lang tid de trenger, f.eks. rotgrønnsaker først og f.eks. brokkoli til sist.
Krydre med det du måtte ønske eller gå for den enkle måten og sett krydder og sauser på bordet ;-)

Så raskt, at det ikke er noe mer å si om den saken ;-)



En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)