28. jan. 2014

Kinesisk marinert Laks med Grønt og Soyanudler

 Har du prøvd å søke på oppskrift-laks-kinesisk,
det gir ikke mange resultater,
bortsett fra stekt med nudler eller med masse sauser jeg ikke har ...

Denne er derfor egenkomponert med ideer fra mange forskjellige sider på engelsk og fransk...




Marinert Laks 4 pers

500 g laksefilet uten skinn

 Marinade:
2 ss soyasaus
2 ss (ris) eddik
2 ss honing
1 ss fiskesaus
2 hvitløksbåter presset

Bland ingrediensene til marinaden,
 la fisken bade i den minst en time,
snu etter en halvtime. 


Stekes på 180 grader i 10-20 minutter i forhold til tykkelse.

Tilbehør i dag ble 100 g Soya-nudler (laget av forskjellige bønner og erter),
samt brokkoli.
Nudlene så barna blir glade og brokkoli så jeg er fornøyd ;-)


100 g 'glassnudler'

1 ss sesamolje
2 ss ghee
1 løk
10 g tørket svart sopp, deshydratert i 1 time
500 g brokkoli



Nudlene kokes i 5 minutter, hell av vannet.
Stek løken i oljen, ha i strimlet sopp, brokkolibuketter og mais.


Rett før servering has fiskekraften i og deretter nudlene, varm godt opp under omrøring.

Ved servering kan du ha nudelblandingen på ett fat og laksen over.
Salat først og litt dessert til slutt ;-)




Bon Appétit :-)


En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side: 
Følgere-medlemmer 
2)   like oss på Facebook :
 -alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
 
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere og liker ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)