14. aug. 2012

BBQ

Pølser, kylling og koteletter: alt passer til bbq og kan marineres og krydres på uendelige måter.
Denne gangen ble det en provencemarinade til kyllingen og asiatisk til svinekjøttet.


Provencemarinade: 

Olivenolje, sitron, provencekrydder :), paprikapulver, hvitløk.
Skjær snitt i kyllingbitene, legg de i en plastpose,
 deretter heller du marinaden over og lar det ligge minst en time, men gjerne lenger.

Asiatisk marinade: 

matolje, soyasaus, revet ingefær, hvitløk, pepper.
Mariner på samme måte som for kyllingkjøttet.

Pølsene her i Frankrike er allerede krydret, vi hadde vanlig krydret og chipolatas, spanske sauekjøttpølser med sterkt krydder: Kjempegode.

Grilles på vanlig måte :)



Jeg lagde masse grillmat på en gang så det ble masse deilige rester, ved siden av serverte jeg squashmos.

 Som alltid er det salat først og ost/dessert til slutt.



Restene ble til en middag til og til deilige lunsjbaguetter:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)