17. jan. 2013

Fantastisk god Fennikel og søtpotet panne

Ble stekt i smør og tilsatt sukker og litt eddik... noe så godt,
våknet midt på natten og fikk lyst til å spise restende... men de får vente til lunsj hmmm



 Kokte søtpotet og poteter  (i tykke skiver)  litt først, stekte deretter fennikel (skåret i strimler) i smør, ikke ofte jeg steker i smør men noen ganger må vi slå på stortroma og glemme pris,kalorier og steketips...  

Når fennikelen var nok stekt hadde jeg på 2 ss sukker, stekte videre, helte over 3 ss eddik, deretter hadde jeg i de kokte potetskivene og rørte litt rundt og vips klart til servering.

Neste gang dropper jeg kokinga først ;-) og de vanlige potetene, men ble litt usikker på om det var nok til alle, målene på sukker /eddik kommer ann på hvor mye du steker.


Vi spiste det til torsk med egg og bacon over,
men syntes grønnsakene overgikk torsk'n og fortjente ett eget innlegg..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)