13. nov. 2017

Step 7 Utstyr

Det er ikke måte på alt man må tenke på ved planlegging av en fest, men bedre å være litt for godt forberedt en å få uvetede problemer, som sikkert løses enkelt, men skaper stress når de dukker opp i siste liten.

Utstyr er alt fra bord, stoler, kuverter til kjøkkefasiliteter og sene, dansegulv etc.

For å få en god oversikt over det du trenger til et perfekt arrangement, må du tenke igjennom alle etapene fra innstalering: dekorering av lokalet , bord, borddekking, forberedelser av maten (har du nok kjeler og riktige serveringsfat?, underholdning, musikk, søppelsekker til rydding eller bøtter til matavfall som selvfølgelig går til høner eller kompost! Vert arrangement sine behov, lag lister og tenk igjennom alle stegene så går alt etter planen.

Noen tips og ideer:

Hvor mange meter bord ved sittende servering: minimum 60 cm per person
Musikkanlegg ?
Danseplass ? eventuelt hvor setter du bordene for å gjøre plass ?
Kuvert: er det nok og litt ekstra hvis noe går i stykker, nok glass ?
Muligheter for å matlaging eller oppvarming ? husk det finnes små hybelovner og kokeplater
Kaffe maskin ? vannkoker?
Serveringsfat og bestikk
Tenk også på opprydding og rengjøring, mange gjester er veldig flinke til å hjelpe til og spør kanskje etter koster og bøtter...

osv.


Step 1 : Lag en oversikt HER
Step 2 : Valg av sted/lokale HER
Step 3 : Program/Agenda HER
Step 4 Gjester, invitasjon HER
Step 5 : Budsjett HER
Step 6 :  Sosiale mediaer HERStep 7 : Utstyr i neste artikkel


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)