18. nov. 2012

Paprika salat med Mozarella

Til denne salaten trenger du, to paprikaer, mozarella ost, hvitløk, litt kruspersille, pepper og olivenolje.


Paprikaene skal skrelles, og for å få til det må de grilles. 

Er grillen tent er den den letteste løsningen, hvis ikke bruk grillen i stekeovnen. Grill paprikaene til de er svarte, la de avkjøles litt og legg de i en plastpose. Når de er kalde kan de skrelles uten problemer :)


De kan godt ligge i kjøleskapet til dagen etter, hvis du liker og gjøre ting halvveis ferdig på forhånd.

Skjær paprikaen og mozarellan i biter, blandes med persille, hvitløk, pepper, evnt. salt og litt olivenolje.

Salaten kan brukes til små toast, endivieblader etc.,hvis bitene er store nok kan de stikkes på tannstikkere. Perfekt til aperitif eller fingermat.



 Kan nytes som forrett, som den er.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)