20. nov. 2012

Confits de Canard i rask deilig middag

Etter å ha kokt confit hele ettermiddagen, var det helt nødvendig og ha litt til middag, hvis ikke ville skuffelsen blitt for stor ;-)


Det meste av andekjøttet ble lagt på glass, uten ben for de tar så mye plass, det passet derfor godt og plukke alt kjøttet av bena og bruke dette til en rask herlig middag. 


Dette trenger du:

Andeconfit, fett fra kokingen, ris og brokkoli.

Stek først risen i andefettet og tilsett riktig mengde vann, kok risen etter anvisning på pakken. 


Det beste er å bruke litt lite vann og tilsette etter behov. Når risen er nesten ferdig tilsettes kjøtt og broccoli, la alt varmes godt opp under omrørong og så dampe ett par minutter (lenger hvis du ikke vil ha sprø brokkoli).


Serveres med en gang :)

Bon Appétit !

Gikk du glipp av hvordan du lager andeconfit? klikk her.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)