26. feb. 2014

Kinesisk Kålsuppe

...en superrask og enkel oppskrift,
 hvis du har ferdigkokt kraft ;-)

Hvis ikke kan du inspirere deg til kraftkoking HER

...eller bruk buljong...



Kinesisk Kålsuppe

4 forretter-2 hovedretter

6 dl kraft
1 ss eddik
1 ss soyasaus
1 ss sherry
50 g kinesisk svart reddik
450 g kinesisk kål (eller 200 g grønnkål)
salt-pepper (hvis ikke kraft'n er saltet)

Kok opp kraften, mens du skjærer kål og reddik veldig fint,
hvis du bruker kinesisk kål er det bare det grønne som skal brukes.
Ha i eddik-soya-sherry og deretter kål og reddik.
Kokes i ett par minutter, litt lenger ved grønnkål.

Serveres som den er som forett eller med kjøttboller som hos meg :-)
(kjøttbollene er laget av kraftkjøttet, oppskrift kommer)



Bon Appétit :-)

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)