22. des. 2015

Lutefisk til Tapas eller forrett

Lutefiskrester er godt og ha,
da har du den perfekte lette forretten eller tapas til en Juleaperitif,
la fantasien slippe løs og tilsett smaker du ellers ikke ville tørre å prøve til Lutefisken.
Du kan alikevel holde på bacon og erter som en liten tråd igjennom de forskjellige smakene.

I dag får man ett hav av morsomme 'dingser' til å servere i,
som f.eks. disse julekulene.



Forslag 1  'kimchi' :

Lutefisk
bacon
erter
Melkesyregjæret kimchi
Sesamfrø






Forslag 2  'Indisk':

lutefisk
bacon
erter
Karrisaus 
(cumin, garam masala i yoghurt)
Koriander blad






Forslag 3 'Sjø' :

Lutefisk
bacon
erter
tang/tare
einerbær




Andre smaker som skal testes ved neste anledning er:
- surkål (rød)
- provenceurter
- Agurk raita / tzatsiki
- mex -krydder
- potetlomper og ribbefett
...
Flere forslag ?


Smart bruk restene i Jula :-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:

1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer

2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)

I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...

På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)