1. mai 2013

Amuses Geules

Franske navn på fingermat, tapas osv.

Veldig populært til aperitif'r ,  passer ypperlig til festlige anledninger og er kjempegøy og planlegge og lage.
Mulighetene er jo uendelige.

Her er en liten seleksjon som passer nå i Mai med flere festlige anledninger.


Gravet laks, Avocadokrem og Creme Fraiche.

Spekeskinke og kokt Egg.

Rødbeter og Agurk.

Kikertkrem / Hummus.



Kos dere med planleggingen av festlige måltider :-)

2 kommentarer:

  1. Heisann, så du hadde lagt igjen kommentar på bloggen min. :) Kan gjerne legeg deg til på blogglisten ja, ser ut til at du skriver om mye av det samme som jeg er interessert i (til og med sylting!)

    Hva tenkte du med å prøve ut oppskrift? Jeg er alltids villig til å prøve noe nytt iallfall. :)

    -Rebekka

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Rebekka, så koselig :-)

      Da er du lagt til hos meg også :-)

      Med å prøve oppskrift, mente jeg at jeg har en oppskrift som jeg gjerne ville hatt på bloggen min, men her jeg bor finnes det ikke hestehov, derfor får jeg ikke prøvd, så mente bare at hvis du har hestehov tilgjengelig ville du kanskje prøve ;-) du trenger eventuelt 40 blomster + noen til pynt, for å lage en panacotta til 4 eller noen blader til en annen oppskrift...

      Sender deg en e-mail hvis jeg finner adressen din ;-)

      ha en fin dag :-)

      Slett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)