27. mai 2013

Stekte Polentaskiver

Polenta er mye mer enn en kjedelig pure uten smak ;-)

Stekte Polentaskiver med paprika



Ferdigkokt polenta i form (se HER)
2-3 papriker
smør/olje til steking


Den ferdiglagde (avkjølt i brødform), kalde polentan  skjæres i skiver.
Smør/olje varmes i en stekepanne og skivene sekes godt på begge sider, ikke for varmt de skal bli gjennomvarme og stekt men ikke brente.
Paprikaen skjæres i strimler og stekes med på slutten.



Serveres som glutenfri vegetarrett eller som tilbehør til middagen.
Det er fullt mulig å krydre og/eller servere med saus.


2 kommentarer:

  1. En fin måte å lage tilbehør på. Det er mange variasjonsmuligheter her. Hvordan er mottagelsen hos psstaspiserene?

    SvarSlett
    Svar
    1. Pastaspiserne tok det veldig fint,
      selv uten buljong i kokevannet.

      Det er ett produkt som må tilsettes en smak,
      men ett supert glutenfritt tilbehør :-)

      Slett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)