Kjøkkenhagen min er som balsam for sjelen,
ihvertfall når den ikke er full av ugress og muldvarper,
men når jeg kan høste tonnevis med tomater og annet godt ;-)
Har igjennom hele oppveksten hatt fler eller færre vekster tilgjengelig i hagen.
De siste årene har grønnsaksdelen blitt (forsøkt) utvidet litt.
Jeg har plantet fruktrær og bærbusker...
Bakdelen ved å få tomt uten noe som helst av gamle trær, og de bruker laaang tid på og vokse...
Foruten ett plommetre, valnøttre og fikentre :-)
Epletrær, pæretrær og solbærbusker fulle av bær blir til barndomsminner...
Hver vår blir det samme forsettet gjentatt:
I år skal jeg få bukt med ugresset, behandle trær og tomater til riktig tid (biologisk hvis mulig),
-ikke glemme og vanne når det er tørke...
Ja, listen er lang over hvor flink jeg skal være....
For å ikke glemme hvorfor, har jeg her en samling med gode bilder, og Dagbok innlegg ;-)
Tips:
Kjøkkenhagen i 2015 år 2
.
Den Nye Kjøkkenhagen i 2014
Linker til Kjøkkenhagen min 2013:
Linker til Kjøkkenhagen min 2012:
Her er det bare dagbok notater, kanskje noen gode råd men ikke noe håndbok i grønnsaksdyrking ;-)
Lover å komme med mer informasjon om såing, planting og vedlikehold i 2013 :-)
Del 1 vårblomstring
Del 2 Setting av poteter og såing av gulrøtter og redikker
Del 3 Planting av kål
Del 4 Jordbær og urter
Del 5 Utplanting av alle grønnsaker til ratatouille
Del 6 Redikker og salat klart til innhøstning
.
Fant du det du lette etter ?
Hvis ikke kan det hende at jeg ikke har blogget om det ,
eller at det er plassert på en annen side f.eks.er det mange grønnsaksretter (tilbehør) på sidene med kjøtt og fisk og mat fra andre land, mye frukt og bær på dessert og kaker sidene...
Gluten-, melke-, sukker-fritt er stort sett det meste på bloggen og er derfor spredt utover alle sidene, samt ett utvalg på egen side, osv.
Du kan derfor lete igjennom de andre sidene,
klikke på tag-ord eller søke i bloggen øverst på høyre side.
Hvis ikke kan det hende at jeg ikke har blogget om det ,
eller at det er plassert på en annen side f.eks.er det mange grønnsaksretter (tilbehør) på sidene med kjøtt og fisk og mat fra andre land, mye frukt og bær på dessert og kaker sidene...
Gluten-, melke-, sukker-fritt er stort sett det meste på bloggen og er derfor spredt utover alle sidene, samt ett utvalg på egen side, osv.
Du kan derfor lete igjennom de andre sidene,
klikke på tag-ord eller søke i bloggen øverst på høyre side.
Lykke til med Matprosjektet ditt og Velkommen tilbake :-)
NB: hvis du fikk lyst til å si noe, har spørsmål, har testet e.l.
ikke nøl med å legge igjen kommentarer det er kos for meg og nyttig for dere ;-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook : www.facebook.com/GodtogSunt
-alle nye innlegg blir satt opp der...
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+, kommentarer og liker...
På forhånd takk ...
.
Det blir spennende å lese mer om.
SvarSlettNoe gjør at linkene ikke virker, så jeg stikker innom igjen litt senere :-)