Her er en samleside for alle innlegg relatert til en festdag, merkedag, religiøs dag etc. Det være seg opprinnelse, tradisjoner og oppskrifter .Norske, Franske og fra resten av verden.
Galette du Roi / Hellige Trekongersdag
Chandeleur/ pannekakedagen,
Kinesisk Nyttår,
Fastelaven,
Morsdag,
Valentin's day,
Vaffeldagen,
Bestemorsdag,
Påske,
17. Mai,
Bestefarsdag,
Fårikålens dag,
Verdens dag mot sløsing,
Verdens Eggedag,
Epledagen,
Grøtdagen,
Farsdag,
Halloween,
Jul og Nyttårsaften
Foslag til Festmat
Bursdagskaker finner du på siden med kaker ;-)
Fra årets begynnelse til slutt:
Galette du Roi / Hellige Trekongersdag (6 Januar)
Chandeleur/ pannekakedagen
Kinesisk Nyttår
Fastelaven
Morsdag
Valentin
8. Mars - Kvinnedagen
Vaffeldagen
Bestemorsdag
Sjokolade-langpannekake med vaniljekrem og frukt
Påske
17. Mai
Bestefarsdag
Fårikålens dag -siste torsdag i September
Verdens Dag mot Sløsing av Mat
Epledagen
Farsdag 2. søndag i November
Halloween
Jul
Samleside for alle innleg relatert til Jul finner du HER
Nyttårsaften
Til sist det som passer til alle fester:
.
Fant du det du lette etter ?
Hvis ikke kan det hende at jeg ikke har blogget om det ,
eller at det er plassert på en annen side f.eks.er det mange grønnsaksretter (tilbehør) på sidene med kjøtt og fisk og mat fra andre land, mye frukt og bær på dessert og kaker sidene...
Gluten-, melke-, sukker-fritt er stort sett det meste på bloggen og er derfor spredt utover alle sidene, samt ett utvalg på egen side, osv.
Du kan derfor lete igjennom de andre sidene,
klikke på tag-ord eller søke i bloggen øverst på høyre side.
Hvis ikke kan det hende at jeg ikke har blogget om det ,
eller at det er plassert på en annen side f.eks.er det mange grønnsaksretter (tilbehør) på sidene med kjøtt og fisk og mat fra andre land, mye frukt og bær på dessert og kaker sidene...
Gluten-, melke-, sukker-fritt er stort sett det meste på bloggen og er derfor spredt utover alle sidene, samt ett utvalg på egen side, osv.
Du kan derfor lete igjennom de andre sidene,
klikke på tag-ord eller søke i bloggen øverst på høyre side.
Lykke til med Matprosjektet ditt og Velkommen tilbake :-)
NB: hvis du fikk lyst til å si noe, har spørsmål, har testet e.l.
ikke nøl med å legge igjen kommentarer det er kos for meg og nyttig for dere ;-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook : www.facebook.com/GodtogSunt
-alle nye innlegg blir satt opp der...
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+, kommentarer og liker...
På forhånd takk ...
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)