29. apr. 2013

Grov Pizzarull og Rundstykker

Når det bakes blir det gjerne litt ekstra deig til en liten pizza eller annet godt, 
se HER for mer en 20 ideer...


Dette er ofte en god mulighet til å bruke opp andre rester, søtt eller salt, 
som denne tomatsausen fra ett spagettimåltid.

Deigresten kjevles ut, tomatsaus/fyll og ost has på den ene delen.
Rulles sammen og legges på stekebrett, eller gjør hele prosessen direkte på brettet ;-)
Klipp huller i pizzarullen.





Pynt med litt oregano :-)


La stå tyve minutter eller til ovnen er varmet opp til 210-220 grader
Stekes ca 10 minutter, ettersom hvor tykk du har laget den.


Hoveddelen av den grove deigen ble til disse rundstykkene,
se HER for mine brødbakingstips.


Ferdigstekt og klar til servering :-)


Nytes varmt...
Bon Appétit !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)