11. apr. 2013

Panert Fisk

Panert fisk er alltid populært ;-)


Her er en enkel utgave som ikke tar lenger tid en å varme en ferdigkjøpt rett.

Skjær fisken i passe store porsjonsbiter (100-150 g ).


Paneringsrøre

1 egg
1 dl mel
1 dl melk/vann
2 ss sesamfrø

-vil du ha en glutenfri røre, bruk kikertmel, rismel eller glutenfritt mel-


Varm olje/smør i stekepanna.
Dypp fiskebitene i røra, legg en og en bit i panna, 
det er en fordel og la panna bli varmet opp mellom hvert stykke du legger i, som om du steker biff.


Stekes godt på hver side, tynne fiskebiter trenger kortere tid enn de tykke.


Strø gjerne litt hakket persille over før servering, sunt og det ser appetittelig ut :-)


Serveres med ønsket tilbehør og aioli (hvitløksmajones).

Bon Appétit !



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)