15. apr. 2013

Rask Rabarbrakake med epler

Etter en liten tur i hagen hadde jeg funnet tre stilker rabarbra,
ikke så veldig mye men jeg liker nå rabarbra ;-)
Løsningen ble to epler som skulle vært brukt, ellers kan jeg anbefale banan til rabarbra.




Sett ovnen på 200 grader.
Ha litt smør i en stekepanne, ha i rabarbraen som er skrelt og skjært i små terninger,
 la det surre litt mens du skreller og deler de andre fruktene.
Ha resten i og sukker etter ønske, gjærne litt vanilje sukker ;-)

Det er mange smaker som kan tilsettes, f.eks. ingefær, kanel.
Det smaker også veldig godt uten :-)
Hell blandingen i en paiform, rull over ett paiskall (ferdigkjøpt for den raske versjonen),
 og stek 10-15 min.
Skjær løs kantene og velt den over på ett fat så har du en flott Tarte Tatin :-)
Og den kan sevfølgelig serveres med Is eller creme fraiche/rømme/youghurt...
...men kan også nytes som den er med rene smaker...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)