23. jan. 2016

Kale - Grønnkålruller

Prøv denne enkle godbiten,
 så spiser alle i familien grønnkål ;-)



Rik på bl.a. antioksidanter er grønnkål en av de lureste grønnsakene du kan spise.


...mer om den senere ,
nå må jeg bare dele disse da de var en stor suksess som tilbehør
 til en enkel grønnsakssuppe til lunsj...


Grønnkål rullet i Bacon

Du trenger blader av grønnkål og bacon.

Sett ovnen på 175 grader varmluft.

Vask grønnkålen og klipp ut stilken så du sitter med remser av kål,
dog veldig frynsete og sjarmeende forskjellige.
Rull en baconskive rundt 1-2 biter kål og legg på en stekeplate.

Stekes i ca 10 minutter og tas før de blir for crispy,
for den sunne versjonen eller litt lener så de blir super crispy men litt mindre sunne.





Du rekker disse til kvelds hvis du har:
grønnkål og bacon eller spekeskinke :-)


En enkel måte å følge bloggen på er å:

1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer

2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)

I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...



På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)






.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)