Spis rent og naturlig :-)
dvs. å spise kun det du ser hva er!
De fleste måltidene lages på under 30 minutter, eller 10...
Ukens meny:
Lørdag og surdeigen som er vekket opp før brødbaking på søndag blir til en Pizza/Fougasse...
dvs. uten melkeprodukter (ost) så blir det en krydret pizza med løk og bacon...
Salat ved siden av og det får holde.
Søndag er fin til å grille, i kjøttpakken fra disse flotte biologisk utegånde dyra var det en masse biffer til grilling så da er det bare å lage potetsalat og diverse grønnsakpakker (uten tvil med asparges hehe),
tenne på grillen og nyte maten...
Mandag , i helga fikk vi månedens levering av kjøtt og kraftben, så da kokes det suppe/kraft,
til middag med grønnsaker. Middag til flere dager legges i bokser i kjøl og frys, off course...
Tirsdag, asparges, squash og løk stekes 10 minutter i ovnen, samt kjøtt fra kraftkokinga ,
og middagen er servert...
Onsdag blir det fisk, ovnstekte ørretfileter med masse krydder og kokosmelk,
mer asparges som er på slutten av sesongen.
Torsdag, fra suppekokinga uten kraft så blir det omtrent lapskaus,
med masse grønne skudd fra hagen.
Fredag og kjøttkaker, kvernet villsvinkjøtt -men ta det du har,
ovnstekte da det er enklest og minst søl, fulle av løk og kryddergrønt og servert med Asparges og tilsatt litt kokosmelk som saus.
Ris for de som er veldig sultne...
Lørdag og surdeigen som er vekket opp før brødbaking på søndag blir til en Pizza/Fougasse...
dvs. uten melkeprodukter (ost) så blir det en krydret pizza med løk og bacon...
Salat ved siden av og det får holde.
Søndag er fin til å grille, i kjøttpakken fra disse flotte biologisk utegånde dyra var det en masse biffer til grilling så da er det bare å lage potetsalat og diverse grønnsakpakker (uten tvil med asparges hehe),
tenne på grillen og nyte maten...
Mandag , i helga fikk vi månedens levering av kjøtt og kraftben, så da kokes det suppe/kraft,
til middag med grønnsaker. Middag til flere dager legges i bokser i kjøl og frys, off course...
Tirsdag, asparges, squash og løk stekes 10 minutter i ovnen, samt kjøtt fra kraftkokinga ,
og middagen er servert...
Onsdag blir det fisk, ovnstekte ørretfileter med masse krydder og kokosmelk,
mer asparges som er på slutten av sesongen.
Torsdag, fra suppekokinga uten kraft så blir det omtrent lapskaus,
med masse grønne skudd fra hagen.
Fredag og kjøttkaker, kvernet villsvinkjøtt -men ta det du har,
ovnstekte da det er enklest og minst søl, fulle av løk og kryddergrønt og servert med Asparges og tilsatt litt kokosmelk som saus.
Ris for de som er veldig sultne...
Frokost
Frokost er ikke strengt tatt nødvendig men synes du at du må så er
middagsrester en kjempebra frokost,
bare og varme opp, tilsett ett egg hvis det ikke er nok ;-)
Ellers anbefales frokost i grønnsakshagen hvis man har det,
jordbær og sukkererter er såååå godt...
Ellers anbefales frokost i grønnsakshagen hvis man har det,
jordbær og sukkererter er såååå godt...
Lunsj
til middag steker jeg gjærne litt ekstra kjøtt og/eller grønnsaker (f.eks. asparges;-)
og blander i salaten til lunsj, masse agurk, paprika og løk og salat fra hagen m.m.
Litt kaker er godt å ha også, her er to forslag jeg testet forrige uke en rabarbrapai med jordbær,
og en sjokolade-kokoskake : uten egg, nøtter og melkeprodukter,
den ble bare fantastisk god, skal gøre ett forsøk på å poste den i helgen ;-)
...selvom Vanessa gråt itt over at avocadoene gikk med i kaken og ikke havnet i salaten hehe
Ellers har jeg deltatt på ett detox-kurs ved Tunsberg medesinske skole hvor jeg også har tatt kostholdsveileder utdannelsen og ett tips som ble nevnt i forbifarten,
var å ha chilipepper på ananas hørtes litt merkelig ut men er blitt testet og godkjent!
var å ha chilipepper på ananas hørtes litt merkelig ut men er blitt testet og godkjent!
Ha en flott uke :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)