28. okt. 2015

Spøkelser til Halloweenfesten

Skumle spøkelser som smaker godt gjør helt sikkert suksess hos små og store.



Du trenger:

pølser
paideig
pepperkorn
(bacon i skiver)


Del pølsene i ca 5 cm biter,
stikk ut ringer på 10 cm i paideigen,
Rull en halv skive bacon rundt hver bit (kan droppes),
fold paideigen over den ene enden (se bilde) og stikk inn pepperkorn til øyne.

Stekes 10 minutter på 200 grader.





Serveres som tapas eller forrett på en seng av salat e.l.


Buhuuu....
.

En enkel måte å følge bloggen på er å:

1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer

2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)

I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...

På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)