Blomkål er manges grønnsasfavoritt og ikke uten grunn,
den er god og sunn :-)
Kokt hel og med litt godvilje kan man si det ser ut som en hjerne,
med litt blodig saus er suksessen sikkret ;-)
Du trenger:
blomkålhode
salt
buljongterning (eller kraft)
Kok eller damp blomkålhodet helt i 10-15 minutter,
det skal være mørt men ikke falle fra hverandre,
i kraft eller buljong får du litt mer smak.
Lag en rødbetmos eller suppe til blod,
du kan også lage vanlig saus med rødbet for å få fargen,
men unngå melk-fløte da det blir rosa.
Har du kokt hodet litt på forhånd kan du varme det ti minutter i ovnen da får du litt stekeskorpe på som passer fint til halloweenstilen , hell litt blod over og server helt.
...til f.eks. paprika spøkelser som du finner HER...
Buhhhuuuu...
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)