30. okt. 2015

Hjerne til Halloweenmiddagen

Blomkål er manges grønnsasfavoritt og ikke uten grunn,
den er god og sunn :-)

Kokt hel og med litt godvilje kan man si det ser ut som en hjerne,
med litt blodig saus er suksessen sikkret ;-)




Du trenger:

blomkålhode
salt
buljongterning (eller kraft)
rødbetsuppe (HER)






Kok eller damp blomkålhodet helt i 10-15 minutter, 

det skal være mørt men ikke falle fra hverandre,
i kraft eller buljong får du litt mer smak.







Lag en rødbetmos eller suppe til blod, 
du kan også lage vanlig saus med rødbet for å få fargen,
men unngå melk-fløte da det blir rosa.




Har du kokt hodet litt på forhånd kan du varme det ti minutter i ovnen da får du litt stekeskorpe på som passer fint til halloweenstilen , hell litt blod over og server helt.



...til f.eks. paprika spøkelser som du finner HER...


Buhhhuuuu...
.

En enkel måte å følge bloggen på er å:

1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer

2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)

I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...

På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)