...som i tilegg er supersunn,
selvom den ikke er laget av blod...
Du trenger:
kraft med fett
rødbeter
Skjær rødbeter i små biter (etter å ha vasket dem),
kokes møre i kraft (du kan bruke buljong men... men...)
Avkjøl litt før du svinger tryllestaven så det blir en mos : velouté !
Varm opp igjen før servering og smak til med salt og pepper.
Du kan servere den som den er helt enkelt eller du kan tilsette:
bacon, kjøtt, fisk, rømme, creme fraiche, erter, kokt egg, rå eggeplomme, nøttedryss, urter etc.
Små helkokte rødbeter med blader er stilig pynt.
Har du melkesyregjærede rødbeter kan du lage bortsch,
oppskrift HER
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)