27. okt. 2015

Rød Halloweensuppe

...som i tilegg er supersunn,
selvom den ikke er laget av blod...



Du trenger:

kraft med fett
rødbeter 

Skjær rødbeter i små biter (etter å ha vasket dem),
kokes møre i kraft (du kan bruke buljong men... men...)
Avkjøl litt før du svinger tryllestaven så det blir en mos : velouté !


Varm opp igjen før servering og smak til med salt og pepper.

Du kan servere den som den er helt enkelt eller du kan tilsette:
bacon, kjøtt, fisk, rømme, creme fraiche, erter, kokt egg, rå eggeplomme, nøttedryss, urter etc.

Små helkokte rødbeter med blader er stilig pynt.


Har du melkesyregjærede rødbeter kan du lage bortsch,
oppskrift HER

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:

1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer

2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)

I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...

På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)