26. okt. 2015

Mumie - pølser til Halloween

Stilige pølser til Halloween,
på barnemenyen eller til Tapas - bordet etc.



Du kan bruke tynne winerpølser eller tykkere middagspølser,
ettersom hvordan du skal servere dem og hva du får tak i av ekte kjøttpølser ;-)

Du trenger:

pølser
bacon i skiver
nellikspiker

Del pølsene i to hvis du vil ha mindre mumier,
rull bacon rundt og stikk inn nellikspiker til øyne,
eller pepperkorn som jeg har brukt (faller lett av igjen).






Stekes på 200 grader i 10 minutter,
du kan også steke på lavere temperatur med litt lengre tid.
(hvis du vil forbeede på forhånd er det bare å gjøre de ferdige,
oppbevare de i kjøleskapet og steke de rett før servering).


Serveres som de er eller med f.eks. gresskarmos HER, eggerøre e.l.


.

En enkel måte å følge bloggen på er å:

1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer

2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)

I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...

På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)