Stilige pølser til Halloween,
på barnemenyen eller til Tapas - bordet etc.
Du kan bruke tynne winerpølser eller tykkere middagspølser,
ettersom hvordan du skal servere dem og hva du får tak i av ekte kjøttpølser ;-)
Du trenger:
pølser
bacon i skiver
nellikspiker
Del pølsene i to hvis du vil ha mindre mumier,
rull bacon rundt og stikk inn nellikspiker til øyne,
eller pepperkorn som jeg har brukt (faller lett av igjen).
Stekes på 200 grader i 10 minutter,
du kan også steke på lavere temperatur med litt lengre tid.
(hvis du vil forbeede på forhånd er det bare å gjøre de ferdige,
oppbevare de i kjøleskapet og steke de rett før servering).
Serveres som de er eller med f.eks. gresskarmos HER, eggerøre e.l.
.
på barnemenyen eller til Tapas - bordet etc.
Du kan bruke tynne winerpølser eller tykkere middagspølser,
ettersom hvordan du skal servere dem og hva du får tak i av ekte kjøttpølser ;-)
Du trenger:
pølser
bacon i skiver
nellikspiker
Del pølsene i to hvis du vil ha mindre mumier,
rull bacon rundt og stikk inn nellikspiker til øyne,
eller pepperkorn som jeg har brukt (faller lett av igjen).
Stekes på 200 grader i 10 minutter,
du kan også steke på lavere temperatur med litt lengre tid.
(hvis du vil forbeede på forhånd er det bare å gjøre de ferdige,
oppbevare de i kjøleskapet og steke de rett før servering).
Serveres som de er eller med f.eks. gresskarmos HER, eggerøre e.l.
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)