3. okt. 2012

Rask Middag

Hvem har ikke behov for å lage middag på under 20 minutter,
enten man kommer sent hjem,
ikke har lyst til å stå en time på kjøkkenet eller rett og slett har glemt å se på klokken ;-)

Da er det fint å kunne bruke det man har og vips er en deilig middag tryllet frem.


Favoritten er helt klart denne: Stek litt baconbiter (eller kjøttrester), skrell og skjær poteter(og/eller eventuelle andre grønnsaker) i bittesmå terninger og ha i pannen, sett på lokk og la det surre i 10-15 minutter, klipp over litt gresløk/persille eller tørket hvis det ikke står klart, pepper men ikke salt siden bacon allerede er saltet.

Og Middagen er klar... 



Hvis man vil ha en sunnere variant eller ikke har poteter så ta det du måtte ha av grønnsaker og ha i pannen, pastarester er også utmerket å bruke opp. når det er putret ferdig kan man, hvis man vil ha litt saus på: tilsett  noen ss med smøreost, gjærne en kryddervariant eller enkelt og greit creme fraiche.

Krydder ? ta det dere liker best, det kan være karry, indisk, provence etc...


De ti minuttene som det står og putrer brukes til å skjære opp noen tomater/agurk/paprika/salat.... Og er man flere til bords så la de andre dekke bordet.

Liten ostebit og en yoghurt så er middagen perfekt :)


Bonne Appètit !





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)